PRESENTACIÓ

 SORTIDES

 VELERS

 PATRONS

 TARIFES

 DATES

 FOTOS

 TRASLLATS

 CONTACTE

 

 

   SORTIDES

 

         ALTRES DESTINACIONS

T'estimaries més un altre lloc? Brasil? Indonesia? els glaciars de Xile? creuar l'Atlàntic? Estem oberts a suggeriments.

   

Travesa de l'Atlàntic. Toda una experiència si es disposa de temps. Banyar-se amb 4000m d'aigua a sota, peixos voladors que aterrissen a coberta, la lluminiscència del mar, tranquilitat, lectura, pesca, estrelles... ¿¡com expressar el que es sent!?

Naveguem portats pels vents Alisis. La navegació es bastant alisislevados por los vientos Alisios, que bufen constants. En aquesta latitud inclús a l'hivern ens possem morenos i disfrutem de dies llargs. S'ha de disposar d'un mes gaudir d'aquesta experiència.

Navegació a l'Estret de Magallanes i els Canals Xilens. Navegar esquivant el gel, veure glaciars trencar sobre l'aigua, aixecar-se amb el mar congelat al voltant, dormir sentint els salts i rebufades de balenes, aguantar 50 nussos de vent amarrat amb caps a terra, fondejar a les cales on ho van fer Darwin, Drake, Magallanes... sense que en elles hagi canviat res!

La zona completament salvatge son uns 2000km (de Cabo a Hornos a la illa de Chiloé). Al ser tot illes i canals això es tradueix en milers de quilòmetres de costa. en una setmana es poden visitar els glaciars del Canal Beagle, en dues setmanes arribar al Cabo de hornos si el temps ho permet i, en dos mesos, navegar d'un extrem a l'altre dels canals.